Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@15:18:45 GMT

هم آوا با مولانا، یونس امره و نیازی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | کد خبر: ۵۴۹۹۹۹۸

همشهری آنلاین:نشست ویژه‌ی شهرکتاب در روز پنج‌شنبه، ۸ بهمن، درباره‌ی موسیقی و عرفان و باحضور گسترده‌ی علاقه‌مندان به ادبیات و موسیقی، در مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار شد..

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۵۴۹۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار ۲ کتاب آموزشی جدید در حوزه موسیقی ایرانی

به گزارش خبرنگار مهر، ۲ کتاب پژوهشی و آموزشی «ردیف ویولن استاد صبا-تنظیم برای قانون (چپ کوک)» به نویسندگی و پژوهش ملیحه سعیدی و «آموزش تنبور-دوره مقدماتی» به نویسندگی تارا اله‌وردی و پوریا فرجی طی روزهای گذشته توسط نشر ماهور در دسترس مخاطبان و هنرجویان موسیقی ایرانی قرار گرفتند.

ملیحه سعیدی از نوازندگان پیشکسوت موسیقی ایرانی در توضیح کتاب «ردیف ویولن استاد صبا-تنظیم برای قانون (چپ کوک)» نوشته است:

«این مجموعه بر اساس ردیف ویولن استاد ابوالحسن صبا در چپ‌کوک تهیه و تدوین شده است.

از آنجا که این استاد ارجمند ازجمله استادانی بودند که این رسالت را به‌درستی به انجام رساندند و با توجه به اینکه نگارنده نوازندگی ویولن ایرانی را نزد استادان بزرگ و ارجمندی همچون استاد علی تجویدی و استاد رحمت‌الله بدیعی آموختم، لذا بر آن شدم تا ردیف چپ‌کوک استاد ابوالحسن صبا را بر اساس اجرای استاد رحمت‌الله بدیعی برای ساز قانون تنظیم کنم. در این چارچوب این امکان برای هنرجویان عزیز قانون فراهم خواهد شد تا با سایر ردیف‌ها نیز آشنایی پیدا کنند.

گستره‌ صوتی و امکانات اجرایی ساز قانون امکان ترجمه‌ منابع گسترده و متنوعی از کارگان موسیقی کلاسیک ایرانی را در اختیار می‌گذارد و در بازنویسی این ردیف، علاوه بر ترجمه‌ برخی تکنیک‌های مخصوص ساز ویلن، از امکانات و تکنیک‌های ویژه‌ ساز قانون ــ اعم از تکنیک‌های ده‌انگشتی، آکُرد، آرپژ، انواع ویبراسیون‌ها و گلیساندوها و غیره استفاده شده است.

از سرکار خانم بهار امراللهی عزیزم که وظیفه‌ نواختن این مجموعه و بازبینی نهایی را برعهده داشتند سپاسگزارم.»

پوریا فرجی و تارا اله‌وردی نیز در توضیح کتاب «آموزش تنبور-دوره مقدماتی» نوشته‌اند:

«انگیزه‌ این گردآوری و تالیف برداشتن گامی در جهت تدریس مدون تنبور برگرفته از شیوه‌ نوازندگی یکی از موثرترین استادان موسیقی تنبور، یعنی استاد نورعلی الهی است.

کمبود روش‌های تدریس و منابع مکتوب آموزشی برای این ساز سبب شد تا این کتاب با تکیه بر نظام تئوریک موسیقی مبتنی بر وزن‌خوانی و نت‌خوانی دقیق و استفاده از سیستم نت‌نگاری غربی در نشان‌دادن تکنیک‌های نوازندگی این ساز، تدوین شود، به‌طوری‌که برای همگان اعم از هر ملیت و قومیتی قابل فهم باشد.»

کد خبر 6101118 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • انتشار ۲ کتاب آموزشی جدید در حوزه موسیقی ایرانی
  • به روز رسانی| هاشمی:از فدراسیون فوتبال خواستم در ۴ هفته پایانی دقت خود را بالا ببرند
  • به روز رسانی| هاشمی: قول حضور در جام یونس شکوری را داده بودم
  • می‌گفتید بازیکن خوبی نیستم، حالا ساکت شوید!
  • تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»
  • می‌گفتید من بازیکن بدی هستم؛‌حالا خفه شید
  • می‌گفتید بازیکن خوبی نیستم، حالا خفه شوید!
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود