Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر بهرامی‌نسب با اعلام این مطلب و با تاکید بر اینکه تکمیل تمامی بخش‌های سامانه هم آوا در دانشگاه علمی کاربردی یک پروسه زمان بر است گفت: طبیعی است که هر سامانه‌ای بخواهد برای اولین بار راه‌اندازی شود تکمیل تمامی بخش‌های آن نیازمند پروسه طولانی‌مدت است. در واقع سامانه "سجاد" در دانشگاه علمی کاربردی مشکلاتی زیادی داشت و تمامی روسای مراکز از این سامانه ناراضی بودند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این که بخش زیادی از این مشکلات رفع شد اما همچنان بخش‌هایی از این مشکلات باقی‌ مانده بود که همواره به دلیل عدم پشتیبانی و جواب گو نبودن، نگرانی‌هایی ایجاد کرده بود مبنی بر اینکه ممکن بود در زمان غیر منتظره اطلاعات دانشجویان، دانش آموختگان و به طور کلی دانشگاه با مشکل مواجه شود.

وی در ادامه تصریح کرد: رییس دانشگاه علمی کاربردی برای حذف و تغییر سامانه سجاد، تیمی از معاونت مالی‌، آموزشی، پژوهشی و آی تی را برای بررسی طراحی و ایجاد بهترین سامانه تشکیل داد و این تیم پس از بررسی‌های خود به این نتیجه رسید که سامانه جدیدی به عنوان "هم‌آوا" در این دانشگاه راه‌اندازی شود. بنابراین طبیعی است این سامانه که برای اولین بار در دانشگاه راه‌اندازی می‌شود و از نظر مباحث آموزشی ، کارورزی، برنامه ریزی درسی و امور دانشجویان و غیره با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است،‌ در اوایل کار خود مشکلاتی را داشته باشد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی در گفتگو با ایسنا خاطر نشان کرد: خوشبختانه هر روز بخشی‌ از مشکلات سامانه "هم آوا" رفع می‌شود و در حال حاضر بخش‌های پر مراجعه نظیر ثبت نام ، انتخاب واحد، نقل انتقال و مهمانی دانشجویان و دانش آموختگان راه‌اندازی شده است و دانشجویان می‌توانند بامراجعه به این بخش‌ها درخواست‌های خود را ارسال کنند.

دکتر بهرامی نسب در پایان تاکید کرد: بخش مربوط به دانش آموختگان که در آن فارغ التحصیلان برای دریافت گواهی بیش‌ترین مراجعات را دارند راه‌اندازی شده و در صورتی که اطلاعات دانشجویان در این سامانه وجود داشته باشد می توانند درخواست‌های خود را ارسال و پیگیری کنند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی سامانه هم آوا بهرامی‌نسب

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • دانشگاه‌های اسپانیا به جنبش جهانی حمایت از فلسطین پیوستند
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد