Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در این یادداشت آمده است:

حدود ۲۴ سال و ۶ ماه پیش، هم اندیشی بررسی مطبوعات در هتل کادوس رشت برقرار بود. دکترحسین انتظامی را اول بار ۱۷ تیر ماه ۱۳۷۲ در‌‌ همان هم اندیشی دیدم. چابک و سریع القدم. ۲۵ سال داشت.

 «بالای سرش ز هوشمندی، می‌تافت ستاره بلندی»

پس از ۴ سال اشتغال در روزنامه قدس به عنوان کار‌شناس مطبوعات داخلی مشغول به کار شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیری نپایید که معاون و سپس مدیر کل مطبوعات داخلی شد.

میانه سال ۱۳۷۶ از مطبوعات داخلی رفت اما روزنامه نگاری را‌‌ رها نکرد. سردبیری روزنامه ابرار، بنیادگذاری موسسه مطبوعاتی جام جم، مدیریت موسسه همشهری، سکانداری گروه رسانه‌ای خبر در تهران، نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات از جمله مشاغل او بود.

اما مهم‌ترین کارش را در این دوره (۱۳۷۶ تا ۱۳۹۲ ش)، پی جویی کارآمدی مدیریت مطبوعاتی، انباشت و انتقال تجربه با پدیدآوری آثار می‌دانم. جوینده مکتب روزنامه داری ایرانی شد تا خمیرمایه‌ای برای توانمندسازی مدیریت و اقتصاد در رسانه بیابد. به سرشت‌شناسی نشست. چرخه‌ها را واکاوی و آسیب‌ها را رده بندی کرد.

رویه‌ها را برشمرد و صواب و ناصواب را از هم تمیز داد تا به صواب دید برسد و به شیوه‌ای از بنگاه داری مطبوعاتی بومی دست یابد.

تجربه‌های جام جم و همشهری را مکتوب کرد و «روزنامه نگاری و روزنامه داری» را نوشت تا «مقدمه‌ای بر مدیریت مطبوعات و اقتصاد رسانه» باشد.

اثر یاد شده را در «مدیریت مطبوعاتی: تاملی د راقتصاد و سازمان مطبوعات» بسط و گسترش داد تا کمبود منبع کاربردی در این زمینه را از بین ببرد. «نقطه: مجموعه مقالات درباره روزنامه نگاری و مدیریت رسانه»، «ناوبری وب: یافته‌های علمی در روزنامه نگاری آنلاین و مدیریت داده»، «ما و ژئوپلتیک علم: جستاری در رتبه بندی علمی کشور‌ها» و «پاپاراتزی نیستیم: مجموعه مقاله‌هایی درباره اخلاق حرفه‌ای و مسائل روزنامه نگاری ایران» چهار کتاب دیگر اوست که جملگی دغدغه مندی‌اش را نشان می‌دهد.

با این ذهن مشغولی و مهارت افزایی، پس از ۱۶ سال، ۲۰ شهریور ماه ۱۳۹۲ به معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ بازگشت و این بار بر صندلی اول نشست. اکنون نیز پس از چهار سال و سه ماه و ۱۴ روز در ۵۰ سالگی و پس از طی طولانی‌ترین دوره معاونت امور مطبوعاتی در ۳۰ سال اخیر، با ارتقاء، اریکه مطبوعات را ترک کرد.

نیم سال نخست سکانداری، با مدرس‌ها، محقق‌ها، مدیر‌ها، نگارنده‌ها، گرداننده‌ها و به طور کلی جامعه روزنامه‌نگاری ایران و صنوف مرتبط به رایزنی پرداخت تا برنامه‌اش را ویرایش کنند. در آن جلسه‌ها منظومه فکری خودش را داشت. مردمدار و مشورت‌پذیر بود اما مشاوره‌ها را از فیلتر عقلی خود و مصلحت‌اندیشی‌های اداری عبور می‌داد.

دردهای جامعه بحران زده روزنامه نگاری را که می‌شنید، هم آوایی می‌کرد و کارشناستر از هر کار‌شناسی نظر می‌داد.

این وقوف ما را به این نکته رهنمون ساخت که بسیاری از تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها درباره صنف آسیب‌پذیر، صدمه بین و آزاردیده روزنامه‌نگاری، فرا‌تر از سکاندار مطبوعات رقم می‌خورد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ محمدحسن نامی در فرودگاه شهدای ایلام در بدو ورود به این استان، اظهار کرد: حوزه پیشگیری از حوادث غیرمترقبه یکی از موضوعاتی است که در سفر رییس سازمان مدیریت بحران کشور مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: اقداماتی که موجب خواهد شد از خسارت‌های جدی در زمینه سیلاب، زلزله، فرونشست زمین و آتش سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی و سبز استان ایلام جلوگیری شود در این سفر دیده شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تشریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان از جمله گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.
نامی تصریح کرد: با توجه به این که برخی از قسمت‌های این مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام فرو ریخته است؛ تلاش خواهد شد که بازسازی این گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام انجام شود.
وی ادامه داد: بازدید از شهر سرابله و سایر مناطق استان که نیاز به بررسی در زمینه مدیریت بحران و کاهش مخاطرات در سوانح و حوادث غیرمترقبه دارند از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام است.
سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این خصوص، اظهار کرد: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صدا‌های زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت و ساز‌های غیر ایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع از برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان است.
دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.
ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام و سفر به شهرستان بدره و بازدید از سد و نیروگاه سیمره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان ایلام است.

دیگر خبرها

  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام در دستور کار است
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • بارش باران سیل آسا در یزد
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی