Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر سر صحبت را با دانشجویان در خصوص سایت دانشگاه باز کنید،‌ فهرستی از مشکلات و گرفتاری‌هایی که برایشان ایجاد شده را خواهید شنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از زیتون،سامانه‌های دانشگاهییا به اصطلاح خودمانی همان سایت دانشگاه‌ها یکی از ابزار مهمی‌ست که کاربرد زیادی برای دانشجویان دارد؛البته اکثر آن‌ها از سایت دانشگاه‌شان ناراضی اند چرا که حداقل یکبار هم شده در طول تحصیل برایشان مشکل سازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر سایت دانشگاه‌ها و راه‌اندازی سامانه‌ی دانشجوییِ جدید اتفاقی است که گاهاً از سوی مراکز آموزشی انجام می‌شود که گاهاًاز روی اجبار بوده که وجوداختلال در سیستم، کارایی نداشتن و چندین عامل دیگر مسببش می‌شود و گاهاًعواملی خارج از محدوده فنی و کارایی سامانه به این تغییر می‌انجامد که نمی‌خواهیم به آن پبردازیم.

گرفتاریِ بزرگ تغییر سامانه

اگر در طول تحصیل با پدیده تغییر سایت دانشگاه مواجه شویداز مشکلات و گرفتاری‌هایش اطلاع دارید.مشکلاتی از قبیل عدم انتخاب واحد، عدم پرداخت شهریه، حذف و اضافه دروس، طولانی شدن روند فارغ التحصیلی و هزاران مورد دیگر که بسته به شرایط گاهاً بیشتر از یک ترم دانشجویان را آزار داده و البته دردسر زیادی برای مسوؤلان و به خصوصکارمندان دانشگاه هم دارد.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای یکی از مراکز دانشگاهی کشورمان است که اخیراً تغییر سامانه دانشگاهی را تجربه کرده و سامانه‌ی ناد را بصورت یکپارچه برای تمامی آموزشکده و دانشکده‌هایش راه‌اندازی کرده است. بنابر اظهار دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای تبریزتغییر سیستم آموزشی که بعلت قدیمی بودن سیستم انجام شد، بیش از یک ترم برای‌شان مشکل ساز شد و بایدبرای کوچکترین کاربارها به آموزش دانشگاه مراجعه می‌کردند تا بلکه به صورت اتفاقی سایت کار کند و کار آنها راه بیافتد.

سامانه‌ی یکپارچه‌ی کشوری، پایدار ولی شلوغ و طاقت‌فرسا!

در این میان برخی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه پیام‌نور و علمی کاربردی که مراکز متعددی در سطح کشور دارند، سال‌هاست از سیستم یکپارچه برای کل شعبه‌هایشاناستفاده می‌کنند که این سامانه‌های دانشجویی با وجود اینکه پایداری و امکانات بهتری دارند ولی در مواقع پر ترافیک مثل انتخاب واحد یا مشاهده نمرات پایان ترم، با شلوغی سنگینی روبرو شده و باعث کاهش سرعت دسترسی برای همه دانشجویان می‌شود. دانشجویان پیام‌نور در خصوص سامانه‌ی دانشجوییگلستان می‌گویند: این سامانه فقط با مرورگر کم کاربرد اینترنت اکسپلورر قابل دسترسی هست که سرعت آن را کاهش می‌دهد و در زمان انتخاب واحد دسترسی به سایت بسیار دشوار و با سرعت پایین امکان‌پذیر است.

هم‌آوا جای سجاد را گرفت

اما سامانه دانشگاه علمی کاربردی که جدیداً تغییر یافته است، وضعیت بهتری نسبت به دیگر سامانه‌های یکپارچه داشته و در مواقعی که مراجعه‌ی زیادی داشتبا مشکل کمتری روبرو می‌شد. سامانه سجاد که سالهاست امورات آموزشی دانشگاه جامع را برطرف می‌کند، در چند سال اخیر مشکل حادی برای مراجعینش به وجود نیاورد ولی با وجود اینکه دانشجویان این دانشگاه کاهش محسوسی نسبت به سالهای گذشته داشته در چند روز اخیر بدون اینکه اطلاعی به دانشجویان داده شود تغییر یافت و سامانه‌ی هم‌آوا جایگزینش شد.

وقتی دانشجو تاوان می‌دهد

انتخاب زمان پر دغدغه‌ی انتخاب واحداین تغییر را بیشتر عجیب می‌کند چرا که زمانبندی کلاسهااز سوی مراکز و انتخاب آن‌ها توسط دانشجویان را با مشکلات زیادی مواجه ساخته و گاها مشکلاتی را به وجود می‌آورد که نتایج آن تا پایان ترم و حتی پایان تحصیل، گریبان دانشجو را خواهد گرفت.

سامانه هم‌آوا در حالی حدود یک هفته پیش بارگذاری شد که طراحی چنین سامانه‌ای بر اساس اطلاع خبرنگار زیتون، هزینه‌های چند ده میلیونی به همراه دارد و با توجه به نبود ضرورت حادبرای تغییر سایتقبلی دانشگاه علمی کاربردی آنهم در وهله‌ای که مراکز آموزشی این دانشگاه به خاطر نبود دانشجو یکی پس از دیگری تعطیل شده و کاهش درآمد دارند، بدون توجیه به نظر می‌رسد. سایت این دانشگاههیچ توضیح و اطلاعی در خصوص سامانه جدید و دلایل راه‌اندازی‌اش ارائه نکرده است.

یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی که تمامی واحدهای درسی را گذرانده است، در خصوص سامانه‌ی هم‌آوا می‌گوید: من تقریبا فارغ‌التحصیل شده‌ام و دیگر سایت دانشگاه کاربرد چندانی برایم ندارد ولی بعلت اینکه پیگیر صدور مدرک موقت خود هستم، تقریبا هر روز به سایت سر می‌زنم. سایت جدید بعد از اینکه یک روز دسترسی به سامانه‌ی قبلی غیر فعال شد، بالا آمد و در ابتدا هم هیچ اطلاعاتی در خصوص چگونگی وارد شدن به مراجعین ارائه نشده بود. من که بعلت یک نیازمندی به مدرک موقتم احتیاج فوری دارم، بعد از اینکه با چند مشکل مختلف روبرو شدم در حال حاضر مشکلدسترسی به سامانه‌ی دانشگاه سدّ راهم شدهو معلوم نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها

دانشگاه پیام نور اعلام کرد: دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه از امروز می‌توانند محل آزمون پایان ترم خود را تغییر دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دانشگاه پیام نور در اطلاعیه‌ای از زمان تغییر محل آزمون مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

براین اساس، دانشجویان می‌توانند با پرداخت شهریه از ۸ تا ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق سامانه گلستان به نشانی ؛ Reg.pnu.ac.ir نسبت به تغییر محل آزمون خود اقدام کنند.

کد خبر 748343

دیگر خبرها

  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • تحصن دانشجویان آمریکا علیه اسرادیل دنیا را بیدارتر می‌کند/ حالا معادلات یورش به غزه تغییر خواهد کرد/کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند